Wie zijn we

De Finoloog is een samenwerking tussen het aanstekelijk enthousiasme van Mitch Seuntjens en de ruime financiële bagage van Peter Meulemans.

De Finoloog Peter Meulemans

Peter Meulemans

Geld en financiën zijn altijd een rode draad geweest doorheen mijn professioneel en privé leven. Zo merkte ik meermaals dat velen hierbij cruciale fouten maken, die vaak veel tijd kosten om te herstellen. De laatste jaren had ik de kans om mijn bagage nog aan te vullen met een sterke affiniteit rond ondernemerschap. In combinatie met mijn ervaring in de vastgoedsector vond ik zo de ideale basis om mij een Finoloog te mogen noemen.

De Finoloog Mitch Seuntjens

Mitch Seuntjens

Als startende ondernemer zag ik meteen het belang en de noodzaak om je administratie op orde te hebben. Tevens merkte ik dat hier zeer vaak tegen gezondigd werd met vervelende problemen als gevolg. Nochtans kan je met enkele simpele tips en tricks heel wat miserie en geld besparen. Als Finoloog wil ik dit graag met je delen. Als een echte coach aan je zijde. Zodat ook jouw administratie niet langer een zorg is.

Zet nu je eerste stap naar een gezonde financiële administratie